Agenda
Contact
Doelstelling

Youth for Christ brengt jongeren in ontmoeting met Jezus Christus en helpt hen op weg om naar Zijn bedoelingen te leven. Duizenden vrijwilligers en circa 130 medewerkers dragen hieraan bij. We zijn een missionaire organisatie, met zowel evangeliserende als sociaal-maatschappelijke activiteiten. Wat houdt dat in?

  • Evangeliserende activiteiten zijn bijvoorbeeld tienerclubs in kerken en beginnerscursussen rond het christelijk geloof. We helpen jongeren in hun zoektocht naar God. En we helpen ze Jezus te betrekken bij hun dagelijks leven.
  • Sociaal-maatschappelijke werk is bijvoorbeeld een jongereninloop “Youth Cafe”. Of coaching van jongeren die dreigen van school los te raken. We stimuleren jongeren om hun talenten te ontdekken en bij te dragen aan onze samenleving.

Youth for Christ is in Nederland dé organisatie met kennis en ervaring rond jongerenwerk. YfC wil jongeren bekend en vertrouwd maken met de persoon en het werk van Jezus Christus en hen helpen om naar Zijn bedoelingen te leven. Daarbij voert YfC zowel evangeliserende als sociaal-maatschappelijke activiteiten uit. YfC richt zich op jongeren van 10 tot 23 jaar en is actief op drie werkvelden: straat, kerk en school.